Pondělí |
Dýňová polévka (1,7) Kuřecí na zelenině, dušená rýže (1,7,9) |
Úterý |
Krupicová polévka s vejcem (1,3,7) Bramborový guláš s bílou fazolí, chléb (1,7) |
Středa |
Polévka rýžová mléčná (1,7,9) Italský zbruf, těstoviny (1,7) |
Čtvrtek |
Česneková polévka (1,7)
Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík (1,7)
|
Pátek |
Zeleninová polévka s drožďovým kapáním (1,3,7,9) Štěpánská hovězí pečeně, vařené brambory (1,3,7) |
Jídlo je určeno k přímé spotřebě. Čísla v závorce jsou čísla alergenů, které pokrmy obsahují. V případě dotazů nebo dalších informací neváhejte kontaktovat personál školní jídelny.
Seznam publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2024 směrnicí 1169/2011 EU.